محیط کشت TSI | خرید و فروش محیط کشت TSI
خرید و فروش محیط کشت TSI :
آشنایی با محیط (Triple suger iron agar)
محیط کشت TSI محیطی جامد و افتراقی و برای تشخیص باکتریهای رودهای (خانواده انتروباکتریاسه ) به کار میرود. این محیط کشت به صورت شیبدار و درون لوله ای است.
محیط موردنظر دارای 1 درصد لاکتوز، 1 درصد سوکروز، 0.1 درصد گلوکز (دکستروز)، پپتون، تیوسولفات، آهن و فنل رد است و PH محیط کشت فوق حدودا 8/4-4/8 است.
اختلاف در غلظتهای متفاوت قندها در این محیط سبب تمایز باکتریهای تخمیر کننده براساس نوع قند مصرفی میباشد.
آزمایش Triple Sugar Iron TSI یک آزمایش میکروبیولوژیکی است برپایه توانایی میکروارگانیسمها در تخمیر قندها و تولید سولفید هیدروژن نامگذاری شده است.
تخمیر کربوهیدرات منجر به تولید گاز و تغییر در رنگ محیط کشت از قرمز به زرد میشود.
کشت در محیط TSI به صورت عمقی و خطی است و محیط فوق به دلیل داشتن فنل رد به رنگ قرمز است.
تولید اسید در محیط کشت فوق منجر به کاهش PH و رنگ محیط کشت از قرمز نارنجی به زرد تبدیل میشود.
ترکیبات تشکیل دهنده محیط TSI:
گلوکز 0.1 درصد
لاکتوز 1 درصد
سوکروز 1 درصد
پپتون 2 درصد
تیوسولفات سدیم به عنوان منبعی برای تولید گاز سولفی هیدروژن و سولفور است.
فنل رد به عنوان شاخص PH محیط
کشت در محیط TSI یا تریپل شوگر ایرون آگار دارای ویژگیهای زیر است:
در صورت دکربوکسیلاسیون اکسیداتیو پپتون، با ایجاد ترکیبات قلیایی و تولید آمونیاک PH محیط افزایش مییابد و رنگ محیط کشت از قرمز نارنجی به قرمز تیره تبدیل میشود.
سیاهشدن محیط به دلیل این است که تیوسولفات سدیم موجود در محیط توسط باکتریها به سولفیت و گاز H2S تبدیل شده و در حضور سولفات آهن سولفید آهن رسوبی سیاه رنگ است ایجاد میشود.
بالا آمدن محیط کشت در داخل لوله نشان دهنده تخمیر قندها و تولید اسید وگاز توسط باکتریها میباشد و باعث ترکخوردن محیط و بالا آمدن محیط میشود.
سیگما ایران نمایندگی سیگما آلدریچ و نمایندگی مرک آلمان و فروش کیت تحقیقاتی
تلفن فروش و مشاوره سایت 09357007743 فروش ویژه آنلاین و 24 ساعته
سیگما ایران + سفیر آزما کیان