محیط کشت مک کانکی اگار | خرید و فروش محیط کشت مک کانکی اگار
محیط کشت مک کانکی اگار | خرید و فروش محیط کشت مک کانکی اگار :
محیط مک کانکی اگار :
محیطی انتخابی و افتراقی برای جداسازی باکتری های گرم منفی روده ای است .
شاخص پایه آن رنگ قرمز است در ph های زیر 6/8 به رنگ قرمز و در ph های بالای 6/8 بی رنگ است.
محیط مک کانکی اگار به دلیل داشتن املاح صفراوی و کریستال ویوله مانع رشد باکتری های گرم مثبت شده
و عامل افتراق بر اساس تخمیر لاکتوز صورت میگیرد.
باکتری های تخمیر کننده لاکتوز مانند اشرشیاکلی با مصرف لاکتوز مقداری اسید تولید کرده که منجر به کاهش ph به زیر 6/8 شده رنگ محیط کشت تغییر کرده و به رنگ ارغوانی تبدیل میشود.
باکتری های لاکتوز منفی مانند شیگلا و سالمونلا به دلیل عدم مصرف لاکتوز رنگ محیط کشت بی رنگ و شفاف است.
کاربرد | میزان | اجزا سازنده |
---|---|---|
منبع انرژی و کربن | 20gr | پپتون |
مهار رشد باکتری های گرم مثبت | 1/5gr | نمک های صفراوی |
منبع انرژی و کربن | 10gr | لاکتوز |
منبع سدیم و کلر | 5gr | کلریدسدیم |
شاخص ph | 0/03gr | رنگ قرمز |
مهار رشد باکتری های گرم مثبت | 0/001gr | کریستال ویوله |
کاربرد محیط مک کانکی آگار :
1- جداسازی باکتری های گرم منفی روده ای
2- تمایز باکتری های گرم منفی لاکتوز مثبت و لاکتوز منفی
3- جداسازی پاتوژن های کلی فرم روده ای در آب , لبنیات و نمونه های بیولوژیکی
محدودیت های محیط کشت مک کانکی آگار
1- عدم رشد یا رشد ضعیف برخی از سویه های میکروبی
2- قرار گرفتن پلیت های حاوی محیط مک کانگی آگار در انکوباتور با افزایش دی اکسید کربن منجر به کاهش رشد برخی از سویه های باکتری های گرم منفی میشود .
3- رشد برخی از گونه های پروتیوس در محیط کشت
هلدینگ KTG ارایه دهنده انواع محیط های کشت میکروبی و سلولی است .
سیگما ایران نمایندگی سیگما آلدریچ و نمایندگی مرک آلمان و فروش کیت تحقیقاتی
تلفن فروش و مشاوره سایت 09357007743 فروش ویژه آنلاین و 24 ساعته
سیگما ایران + سفیر آزما کیان