محیط کشت مک کانکی اگار | خرید و فروش محیط کشت مک کانکی اگار

محیط کشت مک کانکی اگار | خرید و فروش محیط کشت مک کانکی اگار

محیط کشت مک کانکی اگار | خرید و فروش محیط کشت مک کانکی اگار

محیط کشت مک کانکی اگار | خرید و فروش محیط کشت مک کانکی اگار :

محیط مک کانکی اگار :

محیطی انتخابی و افتراقی برای جداسازی باکتری های گرم منفی روده ای است .

شاخص پایه آن رنگ قرمز است در ph های زیر 6/8 به رنگ قرمز و در ph های بالای 6/8 بی رنگ است.

محیط مک کانکی اگار به دلیل داشتن املاح صفراوی و کریستال ویوله مانع رشد باکتری های گرم مثبت شده

و عامل افتراق بر اساس تخمیر لاکتوز صورت میگیرد.

باکتری های تخمیر کننده لاکتوز مانند اشرشیاکلی با مصرف لاکتوز مقداری اسید تولید کرده که منجر به کاهش ph به زیر 6/8 شده رنگ محیط کشت تغییر کرده و به رنگ ارغوانی تبدیل میشود.

مطب پیشنهادی :
محیط کشت CONDA کندا کوندا کاندا

باکتری های لاکتوز منفی مانند شیگلا و سالمونلا به دلیل عدم مصرف لاکتوز رنگ محیط کشت بی رنگ و شفاف است.

کاربرد میزان اجزا سازنده
منبع انرژی و کربن 20gr پپتون
مهار رشد باکتری های گرم مثبت 1/5gr نمک های صفراوی
منبع انرژی و کربن 10gr لاکتوز
منبع سدیم و کلر 5gr کلریدسدیم
شاخص ph 0/03gr رنگ قرمز
مهار رشد باکتری های گرم مثبت 0/001gr کریستال ویوله

کاربرد محیط مک کانکی آگار :

1- جداسازی باکتری های گرم منفی روده ای

2- تمایز باکتری های گرم منفی لاکتوز مثبت و لاکتوز منفی

3- جداسازی پاتوژن های کلی فرم روده ای در آب , لبنیات و نمونه های بیولوژیکی

مطب پیشنهادی :
محیط کشت آگار | خرید محیط کشت آگار | نمایندگی محیط کشت آگار

محدودیت های محیط کشت مک کانکی آگار

1- عدم رشد یا رشد ضعیف برخی از سویه های میکروبی

2- قرار گرفتن پلیت های حاوی محیط مک کانگی آگار در انکوباتور با افزایش دی اکسید کربن منجر به کاهش رشد برخی از سویه های باکتری های گرم منفی میشود .

3- رشد برخی از گونه های پروتیوس در محیط کشت

هلدینگ KTG ارایه دهنده انواع محیط های کشت میکروبی و سلولی است .

 

سیگما ایران نمایندگی سیگما آلدریچ و نمایندگی مرک آلمان و فروش کیت تحقیقاتی

تلفن فروش و مشاوره سایت 09357007743 فروش ویژه آنلاین و 24 ساعته

سیگما ایران + سفیر آزما کیان

نظرتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *