محیط کشت لاکتوز براث | خرید و فروش محیط کشت لاکتوز براث
خرید و فروش محیط کشت لاکتوز براث :
محیط کشت لاکتوز براث به عنوان محیط Luria Bertani یا Luria شناخته شده است و این محیط اولین بار در سال 1951 توسط جوزپه برتانی توضیح داده شد. محیطی انتخابی و افتراقی است که برای جداسازی باکتریهای کلیفرم،سالمونلا از مواد غذایی، محصولات لبنی و آب به کار میرود.
ولی برای تشخیص نمونههای بالینی در انسان کاربردی نداردو انتخابی بودن آن به دلیل داشتن نمکهای صفراوی، کریستال ویوله و رنگ است.
محیط کشت فوق برای جداسازی گونههای سالمونلا در آزمایشهای آب و مواد غذایی خشک و فرآوردی شده استفاده میشود.
عناصر سازنده محیط کشت لاکتوز براث:
• هضم آنزیمی ژلاتین: 5 گرم
• عصاره گاو: 3 گرم
• لاکتوز: 5 گرم
عصاره گاو و پپتون برای رشد باکتریها ضروری است و لاکتوز به عنوان منبع انرژی و تخمیر آن توسط تولید گاز در لولههای درهان تشخیص داده میشود.
کنترل کیفیت محیط:
• رنگ محیط کشت: در صورتیکه به صورت پودر است به رنگ کرم تا نارنجی یکنواخت است.
• رنگ محیط کشت آماده شده: محلول شفاف رنگ کهربایی و بدون رسوب
• PH مناسب: 6.7-7.10
• شرایط نگهداری: در ظرف محکم و دربسته در دمای 10 تا 30 درجه و محلول آماده در دمای 15 الی 25 درجه سانتیگراد نگهداری شود.
در هنگام باز شدن محصول باید به درستی خشک شود تا تودهای تشکیل نگردد.
کاربرد محیط لاکتوز براث با لسیتین Lecithin و Tween 80:
محیط Lactose Broth در خنثیکردن مواد نگهدارنده و مواد ضدعفونی کننده نقش به سزایی دارد.
خنثیسازی آنها باعث کاهش اثرات مهاری و کمک به بازیابی سلولهای آسیب دیده میشود.
آشنایی با محیط Lactose Sulphite Broth Base:
محیط کشت فوق دارای عصاره تریپتون و مخمر و به عنوان منبع اصلی نیتروژن برای Clostridia کلستریدیا میباشد. لاکتوز موجود در این محیط به عنوان منبع کربوهیدرات است که تخمیر آن در محیط با تولید گاز در لولههای درهان همراه است. Cysteine hydrochloride سیستیین هیدروکلراید شرایط ایجاد گاز را کاهش میدهد. سدیم متابیسولفیت و آمونیوم آهن (Sodium metabisulphite, ferric ammonium) به عنوان شاخصی برای کاهش تولید سولفیت است که با سیاهشدن محیط همراه است.
سیگما ایران نمایندگی سیگما آلدریچ و نمایندگی مرک آلمان و فروش کیت تحقیقاتی
تلفن فروش و مشاوره سایت 09357007743 فروش ویژه آنلاین و 24 ساعته
سیگما ایران + سفیر آزما کیان